Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Klubben
Klubbgradering Våren-15. Från vänster: Henrik Larsolle, Örjan Eriksson, Andreas Pierrou, Magnus Mossfeldt, Daniel Johansson, Anders Lindahl, Ken Söderlund, Jill Håkansson

Klubben grundades 1999 av Andreas Pierrou , vid den tidpunkten fanns det inga andra ITF klubbar i Stockholm och träningen startade med 5 personer på ett gym i Kristineberg. Örjan Eriksson som då bodde i Uppsala hjälpte till vid etableringen av klubben och var klubbens graderingsexaminator. Första åren hade Stockholm Taekwon-Do ITF en uttalad tävlingsprofil, vilket ledde till många titlar, dels som Sveriges bästa Taekwon-Do ITF klubb (-05). Men även flera individuella medaljer från både EM & VM plockades hem utav klubbens utövare. Efter hand har föreningen vuxit och verksamheten breddats med barnverksamhet och motionsträning för alla, utan att för den delen dra ner på satsningar inom tävlingsverksamheten.

Vi räknar med att, i runda slängar, vara uppemot 200 betalande medlemmar i klubben i dagsläget. Utövare finns i alla åldrar, från 3 år till 50 år och uppåt. Klubbens verksamhet bygger på ideellt arbete där många hjälper till. Strukturerat arbete och bred verksamhet har gjort Stockholm Taekwon-Do ITF framgångsrik och är numera en av de främsta i Sverige.

Graderingsinstruktörer
Örjan Eriksson V-dan
Andreas Pierrou IV-dan

Instruktörer
Daniel Johansson III-dan
Anders Lindahl II-dan
Jill Håkansson II-dan
Ilhom Yuldashev II-dan
Magnus Mossfeldt I-dan
Ken Söderlund I-dan
Henrik Larsolle I-dan
Hampus Willman I-dan
Christer Rudh I-dan
Josef Wallgren I-dan
Niclas Strid I-dan

Assisterande Instruktörer
William Lindahl 1-kup
Miriam Ben Hadj Ali 1-kup
Evi Molnar 1-kup
Karl Romanus 2-kup