Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Påsklov - inställd barnträning
2020-04-03 09:40
Trevlig påskhelg!
Hej!

Under Påsklovet, v.15, ställer vi in samtliga barnpass (från och med måndag 6/4 till och med söndag 12/4). Övriga träningspass pågår som vanligt. 

Glad Påsk hälsar Stockholm Taekwon-Do ITF!
Stockholm Taekwon-Do ITF öppnar återigen för träning.
2020-03-30 19:10
Hej,

Stockholm Taekwon-Do ITF vill nu informera att vi kommer återuppta träning inom klubben f.r.o.m Onsdag 1/4 April. Nej, det är inget aprilskämt!

Vi kommer återgå till det vanliga schemat som du hittar under fliken "Träningstider" och kommer att fortsätta driva träning enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Utöver dessa rekommendationer vill vi verkligen poängtera ett par viktiga förberedelser alla medlemmar kan vidta för att göra vår träning så säker som möjligt. Följande:

1. Inga föräldrar får närvara i lokalen, varken i omklädningsrummet eller inom träningsytan. Lämna ditt barn och ta en promenad under tiden.

2. Om du är förkyld - STANNA HEMMA.

3. Om du varit förkyld, sjuk eller dylikt de senaste 14 dagarna - STANNA HEMMA.

4. Om någon i din familj varit förkyld, sjuk eller dylikt de senaste 14 dagarna - STANNA HEMMA.

5. Om du varit utomlands i de mest drabbade områdena de senaste 30 dagarna - STANNA HEMMA.

6. Tvätta händer ordentligt innan träningen.


Om vi alla lyckas uppnå dessa mål, kommer vi att kunna bedriva en säker träningsmiljö för alla medlemmar och instruktörer hos Stockholm Taekwon-Do ITF.


Styrelsen för Stockholm Taekwon-Do ITF vill tacka alla medlemmar och supportrar hjärtligt för detta avbrott och lägger nu all fokus på att bedriva en härlig träning tillsammans med er alla! Tack!OBS!! Inställda träningspass! OBS!!
2020-03-16 14:31
Styrelsen har beslutat att ställa in samtliga träningspass, från och med idag - preliminärt fram till 30/3, för att begränsa smittspridningen av COVID-19. Perioden med inställda träningspass kan komma att förlängas beroende på hur situationen med coronaviruset utvecklar sig.

Tack för förståelse för detta beslut. Vid frågor, kontakta oss via mail på kontakt@stockholm-taekwondo.se
Förhållningsregler gällande covid-19 viruset inom Stockholm Taekwon-Do ITF
2020-03-12 13:35
Vi på Stockholm Taekwon-Do ITF följer utvecklingen av covid-19 inom Stockholmsregionen och följer de regler och rekommendationer som det Svenska Taekwon-Do förbundet utser. Nedan följer en länk till ett utlåtande av ITF Sverige gällande träning och den pågående smittan.


Vid frågor och annat gällande fortsatta träningar hänvisar vi till styrelsen inom Stockholm Taekwon-Do ITF. 

All schemalagd träning pågår fortfarande och vid eventuellt uppehåll kommer vi meddela via hemsidan. 
Årsmötet framlyttat till den 24 maj kl. 13:30
2020-03-04 13:23
På grund av rådande omständigheter med anledning av stor risk för smittspridning av viruset Covid-19 har Stockholm Taekwon-Do ITF beslutat att flytta fram årsmötet som var planerat till den 29 mars.

Stockholm Taekwon-Do ITF årsmöte kommer istället att ske
  • söndagen den 24 maj
  • kl. 13:30 
  • på Östermalmsgatan 87 E

Varmt välkomna att delta eller skicka in förslag/motioner till oss att diskutera under årsmötet, maila gärna kontakt@stockholm-taekwondo.se

Alla som är medlemmar i Stockholm Taekwon-Do ITF kan komma med förslag/motioner inför årsmötet.
Avancerade tisdagspasset 3/2 inställt - ett sparringpass samma tid ersätter
2020-02-29 19:34
Örjans pass tisdagen 3/2 är inställt. Magnus och Jahongir kommer att hålla ett sparringpass samma tid öppet för fortsättare och avancerade med inrikting på tävlingssparring. Ta med skydd!