SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Klubben
Klubbgradering Våren-15. Från vänster: Henrik Larsolle, Örjan Eriksson, Andreas Pierrou, Magnus Mossfeldt, Daniel Johansson, Anders Lindahl, Ken Söderlund, Jill Håkansson
 

Klubben grundades 1999 av Andreas Pierrou , vid den tidpunkten fanns det inga andra ITF klubbar i Stockholm och träningen startade med 5 personer på ett gym i Kristineberg. Örjan Eriksson som då bodde i Uppsala hjälpte till vid etableringen av klubben och var klubbens graderingsexaminator. Första åren hade Stockholm Taekwon-Do ITF en uttalad tävlingsprofil, vilket ledde till många titlar, dels som Sveriges bästa Taekwon-Do ITF klubb (-05). Men även flera individuella medaljer från både EM & VM plockades hem utav klubbens utövare. Efter hand har föreningen vuxit och verksamheten breddats med barnverksamhet och motionsträning för alla, utan att för den delen dra ner på satsningar inom tävlingsverksamheten.


Vi räknar med att, i runda slängar, vara uppemot 200 betalande medlemmar i klubben i dagsläget. Utövare finns i alla åldrar, från 6 år till 50 år och uppåt. Klubbens verksamhet bygger på ideellt arbete där många hjälper till. Strukturerat arbete och bred verksamhet har gjort Stockholm Taekwon-Do ITF framgångsrik och är numera en av de främsta i Sverige.
 
 
Gradering och huvudinstruktörer
Graderingsintruktörer i Stockholm Taekwon-Do ITF

Örjan Eriksson VI-Dan
Andreas Pierrou IV-Dan
Instruktörer
                    Ingsintruktörer i Stockholm Taekwon-Do ITF        

Anders Lindahl II Dan
Magnus Mossfeldt II Dan
Erik Seifert II-Dan
Tai Quyen Trinh I-Dan
Sylwia Gagas I-Dan
Eva Furberg I Dan
Zach Madisson I-Dan
Christian Lindell I-Dan
   
Assisterande instruktörer
                    Assisterande intruktörer i Stockholm Taekwon-Do ITF        

Jan Svensson I-Dan
Per Hasselström I-Dan
Karl Romanus I-Dan
Piotr Piechowiak 1 Kup
Jack Ehrengren 1 Kup
Rufus Klintenberg 1 Kup
Yasaman Beiki 1 Kup
Linnea Falkenhiem 2 Kup